Nieuws

Steylaerts Badkamerrenovatie verlengt overeenkomst

Heuglijk nieuws! Hoofdsponsor Steylaerts Badkamerrenovatie zal ook de komende twee seizoenen het team van Bart Wellens steunen. "Onze eerste ervaring met het veldrijden was een voltreffer en daarom hebben we onze overeenkomst met twee jaar verlengd", aldus zaakvoerder Patrick Steylaerts. 

Zowel team als sponsor hopen de komende jaren een vruchtbaar vervolg te breien aan een geslaagd eerste seizoen. Steylaerts: “Dat is het uitgangspunt van ons engagement. Het eerste seizoen was veelbelovend en we hopen dat renners en renster nog stappen vooruit kunnen zetten. De mentaliteit en de inzet van onze renners, en bij uitbreiding het hele veldritpeloton, past alvast prima bij ons als bedrijf en bovendien heeft onze naambekendheid een flinke boost gekregen. Het is nu de bedoeling om na een goed eerste seizoen verder te groeien als team."

Bart Wellens en zijn troepen beleefden vorig seizoen een vruchtbare vuurdoop in het veld, met een reeks mooie overwinningen en WK-selecties voor Maud, Gianni en Marcel als apotheose. Ploegleider Bart is dan ook erg opgetogen met het vertrouwen van Steylaerts Badkamerrenovatie. "Het is natuurlijk heel leuk om te horen dat Steylaerts Badkamerrenovatie ons de kans geeft om nog verder te groeien", klinkt het. "Na een moeizame start behaalden we vorig seizoen in het tweede deel mooie resultaten. We hebben nog veel werk voor de boeg, maar dit nieuws is alvast een flinke stap in de goeie richting."

Team